Ο ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ


αποκλειστική συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ergo Ελλάδας και Τουρκίας κ. Θεόδωρου Κοκκάλα

2013-11-05 11:41

Mε αποκλειστική συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ergo Ελλάδας και Τουρκίας κ. Θεόδωρου Κοκκάλα στον εκδότη  Ευάγγελο Σπύρου που τον επισκέφτηκε στα γραφεία της ERGO Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, κυκλοφορεί το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ. Η ERGO θα είναι ένας από τους leaders τα επόμενα χρόνια στην ελληνική και όχι μόνο ασφαλιστική αγορά τον ζει ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας.

Στο ΝΑΙ διαβάστε ακόμη  τις δύο πράξεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για δίκτυα και  διαμεσολαβητές και τι σημαίνει αυτό για την αγορά.

To συνεταιριστικό μοντέλο είναι  πλεονέκτημα έναντι της κρίσης τονίζει σε συνέντευξη του ο Renzo Giovanni Avesani Chief Risk Officer του Ομίλου Unipol και μέλους του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Επίσης μία σπάνια συνέντευξη του  διευθύνοντος συμβούλου της  ΟΡΙΖΩΝ Α.Ε.Γ.Α. Θεόδωρου Αχή στον  Κωστή Σπύρου.Ο κ. Αχής αναφέρεται σε άγνωστες πτυχές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς αλλά και σε ασφαλιστικές αρχές που τήρησε με ευλάβεια η εταιρεία.

Στις Πωλήσεις ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πότε θα δαγκώσει το μήλο ο πελάτης.

Μία  αναλυτική ενημέρωση  για τις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ).

Διαβάστε ακόμη τις απόψεις του  κ. Γιώργου Βελιώτη, Γενικού Διευθυντή Ζωής και Υγείας του Ομίλου Interamerican και προέδρου της Ευρωπαϊκής Ασφαλιστικής Επιτροπής Υγείας   σχετικά με το  σχέδιο Ομπάμα για την ασφάλιση υγείας των Αμερικανών πολιτών.

Ακόμη τα Συναισθηματικά με ένα επίκαιρο  αφιέρωμα στην  προσφορά της Εθνικής Ασφαλιστικής στους πολέμους και τους αγώνες του έθνους και το Ασφαλιστικό Underwting , που μας «ταξιδεύει» νοσταλγικά σε άλλες εποχές.

Τέλος τα νέα και οι δραστηριότητες όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την σφραγίδα του ΝΑΙ.

—————

Πίσω