Ο ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ


Αλλαγές στους διαμεσολαβούντες και στα ιντερνετικά δίκτυα- Η Insurancemarket συνεργάζεται με την Achmea

2013-11-08 10:13

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας υπέγραψε η Insurancemarket.gr με τον μεγαλύτερο διαδικτυακό διαμεσολαβητή της Ολλανδίας, τον independer.nl. Ο independer.nl εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της moneymarket α.ε. μητρικής της insurancemarket.gr με απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού, μέσω της μητρικής του εταιρίας Achmea BV, με σκοπό την πρόσκτηση πολύτιμης τεχνογνωσίας από την ανταγωνιστικότερη και πιο αναπτυγμένη ασφαλιστική αγορά του κόσμου, προς όφελος του Έλληνα καταναλωτή και των ελληνικών ασφαλιστικών εταιριών.

Ο independer.nl είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός διαμεσολαβητής στην ολλανδική ασφαλιστική αγορά. Κατέχει μερίδιο αγοράς 20% στην Ολλανδία στους υποχρεωτικούς από τον νόμο κλάδους ασφάλισης αυτοκινήτου και υγείας, εξυπηρετώντας ετησίως πάνω από 300.000 καινούριους πελάτες. Ο independer.nl ιδρύθηκε με βάση την ιδέα να βελτιώσει μέσω της διαφάνειας την ασφαλιστική αγορά υπέρ των καταναλωτών, για λογαριασμό των οποίων διαπραγματεύεται τους καλύτερους όρους και ασφάλιστρα.

O όμιλος Achmea αποτελεί κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό οργανισμό, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 200 έτη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνεταιριστικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στον κόσμο και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη. Η Achmea κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Ολλανδίας, καθώς και στις αγορές των θυγατρικών της εταιριών. Μεταξύ αυτών των αγορών περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, όπου η Achmea δραστηριοποιείται μέσω του θυγατρικού της ομίλου εταιριών ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ. Τα κεντρικά γραφεία της Achmea βρίσκονται στο Zeist, στην Ολλανδία.

Το insurancemarket.gr είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace, όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών.

Ο καταναλωτής μπορεί να κάνει εύκολα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήματα επιλέγοντας την καλύτερη λύση για τις ανάγκες του, έχοντας πάντα την ανθρώπινη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων της εταιρείας όπως αναφέρει η ίδια στη διαδικτυακή της διεύθυνση.

Οι παραπάνω συμφωνία δείχνει ότι οι αλλαγές στον κλάδο των διαμεσολαβητών είναι συνεχείς και περιλαμβάνουν όλα τα δίκτυα…

—————

Πίσω